O nama

Sani Optik
Eksperti za vid i sluh

Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.

Kompanija Sani Optik je ustrojena kao dinamičan sistem sa ciljem da se na zahteve potrošača odgovori odmah, vodeći računa o njihovom zdravlju. Gradeći imidž kredibilnog i lojalnog partnera Sani Optik na tržište Srbije donosi najviše standarde usluge i moderan stil poslovanja, koji podrazumeva nesvakidašnje staranje o stilu, funkcionalnosti i estetskoj vrednosti proizvoda.

Preko 500 zaposlenih predano i posvećeno ispunjava kompanijsku misiju: pomoći građanima da bolje vide i čuju čineći kvalitetne proizvode i usluge dostupim za svaki životni stil i budžet i sve to pod objedinjenim sloganom “Eksperti za vid i sluh”. Sve to svedoči preko 300.000 kupaca godišnje što ujedno čini i bazu klijenata CRM Sani Optik preko koje se redovno komunicira sa istim.

Objedinjujući sve potrebe klijenata, kompanija je svoju unutrašnju organizaciju prilagodila korisnicima, te u svim maloprodajama posluju optički kabineti i centri za korekciju sluha.

Stručnost, iskustvo i tradicija dugi 70 godina, izdvajaju SANI OPTIK na domaćem i regionalnom tržištu, kao kompaniju čiji je brend sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled. Sve ovo u 50 gradova Srbije i Republike Srpske odnosno 69 prodajnih objekata što čini najveći lanac optika u Srbiji.

Asortiman proizvoda koje se plasira kroz maloprodaje pažljivo je odabran, uz poštovanje modnih trendova, kvaliteta, ali i specifičnih zahteva loklanih tržišta. Obuhvata dioptrijske i naočare za sunce najpoznatijih svetskih brendova:

  • Dioptrijske i naočare za sunce najpoznatijih svetskih brendova:
    Gucci, Cartier, Saint Laurent, Mont Blanc, Boucheron, Brioni, Celine, Salvatore Ferragamo, Moschino, Vivienne Westwood, Missoni, Chloe, Baldinini, Lacoste, Nike, Puma, Liu Jo, Benetton, Roccobarocco, Replay, Cerruti, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Maje, Vespa, Mario Rossi, Emilia, Enni Marco, Banana Moon, Waldorf, Enrico Cecchi, Ana Hickmann
  • Dioptrijska stakla renomiranih proizvođača, među kojima posebno izdvajamo “Essilor”.
  • Kontaktna sočiva svih vrsta (dioptrijska i kozmetska), kao i sredstva za održavanje kontaktnih sočiva.
  • Slušne aparate švajcarske kompanije “Phonak” i “Sonic”.

Istorijat kompanije Sani Optik

1952.
Osnovano preduzeće „Cineoptic“
1952.
1954.
Osnovano preduzeće “Getaldus”
1954.
1989.
Osnovano preduzeće “Oto – Optik”
1989.
2002.
“Getaldus” postaje deo Poslovnog sistema “SANI GROUP”
2002.
2005.
„Oto-optik“ i „Cineoptic“ se priključuju Poslovnom sistemu „SANI GROUP“
2005.
2013.
Rebrendiranje i merdžovanje navedenih preduzeća u preduzeće “SANI OPTIK” koje je objedinilo bogato znanje, iskustvo i tradiciju navedenih preduzeća u oblasti optike.
2013.
2014.
“SANI OPTIK” je najveće preduzeće u Srbiji koje se bavi prometom naočara i slušnih aparata – čuvar tradicije i nosilac razvoja optičarske profesije u Srbiji 21. veka.
2014.

Imate pitanje za nas?

Proverite našu bazu često postavljanih pitanja i pronađite odgovor na svoje pitanje. Ako nemamo odgovor na Vaše pitanje, slobodno nas kontaktirajte.