Naočare za sunce

Sunčane naočare renomiranih brendova

Budite drugačiji, budite svoji: Omiljeni modni detalj u vidu sunčanih naočara iz spektra Sani Optik ponude mogu vas učiniti jedinstvenim a ujedno zaštiti vaš vid od štetnih UV zračenja. Sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija Sani Optik svojim potrošačima nudi naočare za sunce najpoznatijih svetskih brendova, kao i ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u naočare za sunce i foto osetljivih dioptrijskih sočiva u dioptrijske okvire. Zaštitni slojevi na dioptrijskim staklima nisu samo estetski dodatak, već sastavni deo svakog sočiva koje korisniku pruža oštriji vid, udoban pogled i zaštitu od štetnih zraka. Najvažniji aksesorar u službi zdravlja.

Sunčane naočare sa dioptrijom

Sve je popularnije, a mnogima i jednostavnije, da se odaberu fotoosetljive naočare sa dioptrijom, koje menjaju boju, ili pak sunčane naočare sa dioptrijom koje su uvek zatamnjene. Ukoliko je neko sklon da gubi sunčane nočare ili ih zaboravlja kod kuće, a često se kreće na otvorenom, za njega su fotoosetljive naočare idealan izbor, jer se automatski prilagođavaju intenzitetu sunca, pa potamne tačno onoliko koliko je potrebno da pruže ugodan vid. A kada se osoba nalazi u zatvorenom prostoru, fotoosetljive naočare su potpuno prozirne i nemaju boju. Sa druge strane, sunčane naočare su i modni dodatak i uvek će biti sastavni deo garderobe.

Štetnije po naše zdravlje je nositi nekvalitetne naočare nego ih ne nositi uopšte – ističu stručnjaci. Preko 80 odsto informacija koje primamo iz “spoljašnjeg sveta” dolazi kroz čulo vida (oko). Zato je od velike važnosti pravilan odabir kvalitetnih naočara za sunce, kako za decu, tako i za odrasle.

Naše oko svakodnevno je izloženo raznim “stresovima” koji dolaze iz spoljašnjeg sveta. Najveća opasnost ljudskom oku preti od nevidljivog ultravioletnog zračenja (UV), jake i stalne svetlosti, kao i od plavog svetla. U najugroženije kategorije spadaju deca, stari i osobe koje rade na otvorenom.

Pronalaženje individualnog rešenja za svakog klijenta shodno realnim potrebama osnovni je zadatak zaposlenih u “Sani Optik”-u. Pružanje profesionalnih saveta i preporuka prilikom izbora adekvatnih dioptrijskih okvira, kvalitetnih dioptrijskih sočiva i naočara za sunce, jedini je pravi put ka zadovoljenju estetskih, funkcionalnih i zdravstvenih potreba. Zaštitni slojevi na dioptrijskim staklima nisu samo estetski dodatak, već sastavni deo svakog sočiva koje korisniku pruža oštriji vid, udoban pogled i zaštitu od štetnih zraka.

Mario Rossi 04.057-17

Muške sunčane naočare

BOUCHERON 0.032-001

Ženske sunčane naočare

GUCCI 0.282-002

Ženske sunčane naočare

Imate pitanje za nas?

Proverite našu bazu često postavljanih pitanja i pronađite odgovor na svoje pitanje. Ako nemamo odgovor na Vaše pitanje, slobodno nas kontaktirajte.