Loyalty program “Sani Optik”

LOYALTY PROGRAM “Sani Optik”

Loyalty program „Sani Optik“ kreirali smo sa željom da nagradimo poverenje naših postojećih, ali i da poželimo dobrodošlicu novim kupcima.

Popunjavanjem pristupnice našem Loyalty klubu, stičete pravo na 10% popusta za svaku kupovinu optičke robe i pratećeg programa (futrole, lančići, baterije za slušne aparate). Ovaj popust možete koristiti širom Srbije i Republike Srpske, odnosno u svakoj „Sani Optik“ specijalizovanoj prodavnici.

Vrednosti obavljenih kupovina uz karticu se sabiraju i nakon dostizanja iznosa od 100.000,00 dinara, Vaš popust se menja i iznosi 15%. Tada stičete status našeg VIP klijenta.

VIP klijent trajno uživa u  garantovanom popustu, bez obzira na to da li redovno kupuje u našim optikama.

Svoju Loyalty karticu ne morate ustupati članovima porodice, jer ćemo i njima rado izdati karticu. Na taj način smo u prilici da vrlo brzo proverimo Vaše prethodne kupovine, dioptriju koju nosite , vrstu kontaktnih sočiva i dr. i u najkraćem roku pomognemo rešavanjem eventualnih nedoumica.

Loyalty kartice članova jedne porodice se povezuju u našem sistemu, a iznosi kupovina se sabiraju i tako lakše i brže stižete do statusa VIP klijenta i većeg popusta.

Napominjemo da pažljivo čuvamo podatke koje ste nam poverili popunjavanjem pristupnice. U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, koristimo ih  isključivo u svrhu formiranja naše korisničke baze i ne ustupamo ih drugim licima.

Članove našeg Loyalty kluba redovno informišemo o važećim akcijama i popustima. Ovu uslugu možete otkazati naknadno.

OGRANIČENJA Loyalty kartice:

Popust koji ostvarujete uz Loyalty karticu ne možete kombinovati sa važećim akcijama i popustima. To znači da nema kumulativnoj efekta popusta, te da ukoliko želite da iskoriste podsticaj koji nudi neka od trenutnih akcija, ne možete istovremeno koristiti i popust koji pruža Loyalty kartica.

Suštinski, u prilici ste da izaberete najbolje za Vas, odnosno podsticaj koji Vam se učini atraktivnijim u trenutku kupovine.

Vaša Loyalty kartica ne garantuje popust pri kupovini slušnih aparata. Za korisnike slušnih pomagala inicirali smo izdvojeni Loyalty program za različitim vrstama pogodnosti.

Imate pitanje za nas?

Proverite našu bazu često postavljanih pitanja i pronađite odgovor na svoje pitanje. Ako nemamo odgovor na Vaše pitanje, slobodno nas kontaktirajte.