Sani Optik u TC Merkatoru

Podelite:

Najveći lanac optika u Srbiji, Sani Optik, otvorio je novo prodajno mesto u glavnom gradu. Sa ovom poslovnom jedinicom, naša kompanija broji 75. centar za vid i sluh.

U našem novom objektu u TC Merkatoru, kao u svim našim proslovnim jedinicama, vid i sluh možete proveriti sasvim besplatno, ali i pazariti naočare renomiranih brendova kao što su: Gucci, Cartier, Saint Laurent, Chopard, Philipp Plein, Balenciaga, Porsche Design, Bottega Veneta, Mont Blanc, Furla, Blumarine, Police, Escada, Nina Ricci.

Otvaranjem nove poslovne jedinice, kompanija Sani Optik, proširila je svoju porodicu, i tim postupkom, želimo da prikažemo da su nam zdravlje i porodične vrednosti na prvom mestu. Kompanija Sani Optik je brzo postala lider na našem tržištu kada je u pitanju savetovanje i pružanje visokostručne pomoći svojim klijentima, a posebno osobama sa oštećenim vidom i sluhom.

I pored aktuelnih popusta, svojim klijentima nudimo pogodnosti tokom cele godine. Od benefita za lojalnost, do plaćanja na rate bez kamate.

Pronadjite najbliži objekat Sani Optik-a i uverite se u to sami, i očima i ušima.

Centar za vid i sluh se nalazi na sledećoj adresi: TC Merkator

BULEVAR UMETNOSTI 4 N.BEOGRAD, I sprat

Fiksni: 011/749-17-99

Mobilni: 063/613-818

e-mail: merkator@sanigroup.rs

Radno vreme: 9 – 22h