Sani Optik u novom TC Ada Mall

Podelite:

U jedinstvenom arhitektonskom zdanju savremenog shopping mall-a, Sani Optik je zauzeo svoje mesto u skladnih 80 kvadratnih metara novog prodajnog koncepta, koji se nalazi na prvom spratu TC Ada Mall, Radnička br 9, Beograd.

Sa ciljem da našim klijentima pružimo jedinstven osećaj uživanja u kupovini dioptrijskih okvira i naočara za sunce, obezbedili smo prodajni prostor sa savremenim konceptom izlaganja robe.

Rukovođeni iskustvima klijenata koja potvrđuju da nesmetani pristup okvirima daje posebnu draž, dioptrijske okvire i naočare za sunce izložili smo po savremenom konceptu koji je uklopljen u atraktivan i komforan ambijent u toplim tonovima drveta. Novi prodajni koncept, poboljšan asortiman modelima poznatih brendova i brojne planirane akcije, samo su neke od novina kojima će biti unapređeno poslovanje Sani Optik-a.

Asortiman dioptrijskih okvira i naočara za sunce obuhvata modele poznatih brendova: GUCCI, Saint Laurent, Mont Blanc, Boucheron, Brioni, Celine, Salvatore Ferragamo, Moschino, Vivienne Westwood, Missoni, Chloe, Baldinini, Lacoste, Nike, Puma, Liu Jo, Benetton, Roccobarocco, Replay, Cerruti, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Maje, Vespa itd.

Ponuda dioptrijskih stakala različitih proizvođača dopunjena je asortimanom kontaktnih sočiva svih vrsta i pratećim priborom.

Stručnost, iskustvo i tradicija dugi 67 godina, izdvajaju Sani Optik na domaćem i regionalnom tržištu, kao kompaniju čiji je brend sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled. Sve ovo u 36 gradova Srbije i Republike Srpske, odnosno 49 centara za vid i sluh, što čini najveći lanac optika u Srbiji.

TC Ada Mall, lokal 01_11, Radnička br. 9

Tel: 011/7704-968, 

Mob: 063/1060076