Sani Optik – svečano otvaranje u Šidu

Podelite:

Savremeni Centar za vid i sluh kompanije Sani Optik svečano će početi sa radom u Šidu od 26.8. 2019. godine, na adresi Karađorđeva 47.

Novo prodajno mesto građanima će omogućiti upoznavanje sa kvalitetom ponude proizvoda i usluga, kao i brojne pogodnosti povodom otvaranja.

Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.

Kompanija Sani Optik je ustrojena kao dinamičan sistem sa ciljem da se na zahteve potrošača odgovori odmah, vodeći računa o njihovom zdravlju. Gradeći imidž kredibilnog i lojalnog partnera Sani Optik na tržište Srbije donosi najviše standarde usluge i moderan stil poslovanja, koji podrazumeva nesvakidašnje staranje o stilu, funkcionalnosti i estetskoj vrednosti proizvoda.

Asortiman proizvoda koji se plasira kroz maloprodaje pažljivo je odabran, uz poštovanje modnih trendova, kvaliteta, ali i specifičnih zahteva lokalnih tržišta. Obuhvata:

-dioptrijske i naočare za sunce najpoznatijih svetskih brendova:

GUCCI, Saint Laurent, Salvatore Ferragamo, Chloe, Moschino, Missoni, Baldinini, Vivienne Westwood, Lacoste, Puma, Zero RH, La Martina, Replay, Calvin Klain, Sisley, Benetton, Bikkembergs, Iceberg, Replay itd.

– dioptrijska stakla renomiranih proizvođača, među kojima posebno izdvajamo “Essilor”;

-kontaktna sočiva svih vrsta (dioptrijska i kozmetska), kao i sredstva za održavanje kontaktnih sočiva;

-slušne aparate švajcarske kompanije “Phonak” i “Sonic”.

Iskustvo i tradicija višedecenijskog poslovanja na domaćem tržištu nalažu da kontinuirano održavamo kvalitet proizvoda i usluga. Redovno proširujemo naš asortiman novim brendovima okvira u skladu sa savremenim modnim trendovima, kao i dioptrijskih sočiva i slušnih aparata.

Usluge ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, podešavanja slušnih aparata, preporuke odgovarajućeg modela dioptrijskih ili naočara za sunce stalno se unapređuju praćenjem najviših evropskih i svetskih standarda. Briga o zdravlju i stilu naših klijenata je prioritet poslovanja.

Povodom otvaranja prodajnog mesta kupce očekuju brojne pogodnosti:

  • 20% popusta na dioptrijske okvire i naočare za sunce vrednosti preko 6.000 din,
  • 20% popusta na dioptrijska stakla uz kupovinu okvira preko 6.000,
  • 10 % popusta na cene slušnih aparata za gotovinska plaćanja,
  • 10% popusta na cene kontaktnih sočiva.

Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Sani Optik će i na novom prodajnom mestu isporučivati medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Šidu.

Sani Optik Šid

Karađorđeva 47

022/710-701

069/833-05-12