Novi izgled Sani Optika u Požarevcu

Sani Optik u Požarevcu

Podelite:

Početak nove radnje nedelje, u Požarevcu smo dočekali sa neskrivenim zadovoljstvom: naše prodajno mesto potpuno je renovirano. Savremeni prodajni koncept po kom se Sani Optik prepoznaje širom Srbije i Republike Srpske, od sada će krasiti i našu Optiku sa centrom za vid i sluh u Požarevcu.Novi prodajni koncept podrazumeva ne samo promenu mobilijara i stvaranje novog doživaljaja boravka i kupovine, već i značajno unapređenje ponude u smislu brendova dioptrijskih i naočara za sunce, poručuju iz menadžmenta Sani Optika, najavljujući kvalitetnu ponudu i još bolju uslugu.

Naši korisnici koji su verni Sani Optiku duži niz godina svakako će primetiti stilsku promenu u tonovima naših korporativnih boja koja za cilj ima da vizuelni identitet našeg retail brenda učini još elegantnijim i posebnijim.

Podsećamo da Optika za centrom za vid i sluh u Požarevcu pored brige o zdravlju očiju i vida naših korisnika, dugi niz godina brine i o sluhu naših sugrađana. Sa ponudom kvalitetnih pomagala za podršku u čujnosti i razumevanju, ostajemo posvećeni potrebama naših klijenata.

Na sajtu, zvaničnoj FB stranici i instagram profilu možete pogledati fotografije sa otvaranja.