Počeo sa radom centar za vid i sluh u Paraćinu

Podelite:

Sani Optik otvorio je danas vrata savremenog centra za vid i sluh u Paraćinu.

Tradicija i iskustvo dugi 69 godina, 60 centara za vid i sluh u 43 grada u Srbiji i Republici Srpskoj, čine Sani Optik lojalnim partnerom, a profesionalna usluga i stručno osoblje kvalifikuju nas kao Eksperte za vid i sluh.

Sa željom da što većem broju naših klijenata širom Srbije dostupnim učinimo kvalitetan asortiman, prodajno mesta će imati u ponudi:

  • dioptrijske i naočare za sunce poznatih brendova: Gucci, Saint Laurent, Mont Blanc, Salvatore Ferragamo, Baldinini, Lacoste, Ana Hickmann Furla, Nina Ricci, Lozza, Escada, Police, Puma, Liu Jo, Benetton, Roccobarocco, Replay, Cerruti, Maje, Vespa, Mario Rossi, Emilia, Enni Marco, Banana Moon, Waldorf, Enrico Cecchi, Chloe, itd.
  • dioptrijska stakla i kontaktna sočiva svih vrsta,
  • slušne aparate švajcarskih proizvođača: Phonak i Sonic,
  • prateći pribor.

U skladu sa visokim zahtevima kvaliteta robe i usluga, klijentima nudimo ne samo odabran izbor modela, već i brzu i sigurnu uslugu ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, izrade naočara, izrade individualnih oliva za slušne aparate i besplatne provere vida i sluha.

PROCES RADA ORGANIZUJEMO POŠTUJUĆI SVE MERE ZA SPREČAVANJE ŠIRENJA VIRUSA COVID -19.

Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Sani Optik će isporučivati medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Paraćinu.

Povodom otvaranja sve klijente očekuju brojni popusti i pogodnosti.

Preuzmite svoj poklon u Sani Optik-u – poklon vaučer od 2.000 dinara.

PARAĆIN, Kralja Petra Prvog br. 7, tel. 069/8330528, 035/815-00-99