Novi izgled – stari kvalitet

Podelite:

Šabačko prodajno mesto Sani Optika među najstarijima je u kompaniji. Pozicija lokalnog lidera građena je postupno, ali dosledno: kvalitetom proizvoda i znanjem zaposlenih koje se i dalje nadograđuje. Verujući u sid naših zaposlenih, zaključili smo da je vreme za promene.

Dugi niz godina ovo prodajno mesto posluje u drugačijem prodajnom konceptu, usled izuzetne dinamike rada i neposredne blizine naše Oftalmološke ordinacije. Sa željom da budemo prvi izbor i klijentima koji prate modne trendove i očekuju jedinstvenu ponudu , doneli smo o dluku o renovirnju.

sabac

Prodajni koncept u potpunosti prati prepoznatljivi izgled Sani Optika. Topli, zagašeni tonovi drveta, savršeno su uklopljeni sa našim proizvodima. Naočare su dostupne za razgledanje i probu, a naši zaposleni spremniji nego ikada da daju podršku i preporuku u izboru.

Sani Optik na ovoj lokaciji u Šapcu spremno dočekuje i klijente oštećenog sluha, pa verujemo da ćemo novim izgledom biti spremniji da pružimo neočekivani doživljaj kupovine, i opravdamo poverenje velikog broja naših klijenata.