Varilux 1+1

Varilux 1+1

Progresivna – multifokalna stakla su savremeno i komforno rešenje za brojne situacije koje  zahtevaju sve više vremena u radu na blizinu ili srednju udaljenost.  Većina ljudi s ovakvim problemima ima potrebu za dva ili više pari naočara, pa je nošenje multifokalnih naočara optimalno rešenje.

Sa ciljem da ovu vrstu stakala promovišemo i u smislu cene, sa dobavljačem „Essilor“ realizujemo podsticaj prodaji koji podrazumeva da kupovinom jednog para multifokalnih stakala, stičete pravo na drugi gratis par istih stakala.

Ponuda se odnosi na progresivna stakla brenda Varilux, fransuskog proizvođača „Essilor“ ( X Design, Physio 3.0, E Design, Comfort 3.0, DigiTime, Intervju, Eye Drive).

Po kupovini jednog para od navedenih progresiva, možete se odlučiti i za drugi iste vrste i dioptrije. Možete se odlučiti i za opciju Transition, ali u tom slučaju plaćate skuplji par stakala.

Uslovi ponude:

Za iniciranje ove ponude neophodna je kupovina dioptrijskog okvira vrednosti od i preko 9.999,00 dinara i kupovina prvog para navedenih progresivnih stakala.

Kupovina drugog dioptrijskog okvira bez ograničenja vrednosti.

Ponuda traje do 31.12.2022. godine.

Imate pitanje za nas?

Proverite našu bazu često postavljanih pitanja i pronađite odgovor na svoje pitanje. Ako nemamo odgovor na Vaše pitanje, slobodno nas kontaktirajte.